Follow Dashboard
Tokens?

Credits Section;

Skin by; OhhAeen
Blog owner; Lisa
Bismillah
26.12.12 | 8:35 PM | 0 comments
Assalamualaikum. Semalam aku dah kehilangan satu kawan. Dekmi setellah koma beberapa hari akhirnya dia meninggalkan kite. Even aku tak rapat dengan dia tapi aku sedih sangat dia dah pergi selama-lamanya. Terasa sangat kehilangan dia. Arwah selamat dikebumikan pagi tadi dekat Tanah Perkuburan Meeru Raya. Allah lebih menyanyangi dia. Punca kematian dia sebab kencing tikus. bahaya betul kencing tikus ni. Tak sangka dia pergi secepat ni. Allah lebih menyanyangi dia. Ya Allah, ampunilah dosa dosa dia ya Allah, tempatkan lah dia di tempat orang yang beriman Ya Allah. AL FATIHAH.



Bismillah
19.12.12 | 10:59 PM | 0 comments
Assalamualaikum semua ! hahaha aku happy sangat. sebab penantian result selama ni dah berakhir. akhirnya semalam keluar result. nervous gile time nak amek semalam. risau la ade telinga (C) dalam result aku.alhamdulillah semua okay semalam. Dengan izin Allah aku dapat 6A 2B. even tak straight A's tapi aku syukur sangat dapat 6A 2B. parent aku pun happy sangat. at least aku dapat happy kan parent aku. hehe.. dulu mama janji nak bagi 1A : RM 100. so aku dapat RM 600. tapi mama tetibe jadi baik pulak dia kate nak belikan phone untuk aku. Ya Allah, baiknyaa mama. ILOVE YOU. kayh ni haa slip keputusan aku.


beribu ribu trilion bilion thankyou dekat semua cikgu yang penah ajar aku.. kawan-kawan yang penah ajar aku jugak dan juga dekat parent aku yang banyak bagi sokongan. hehe.. aku berterima kasih sangat. kalau tak sebab korang aku takkan dapat result macam ni. alhamdulillah. thankyou Allah :') hehe.. so sekarang ni aku cume pening satu benda je satu benda je. aku tatau nak pilih ape as a REWARD. korang tolong laaa aku.. pilihan yang diberi dekat aku : firstly SAMSUNG GALAXY TAB 2 7.O. secondly CASH RM 600. thirdly : BLACKBERRY . pening nak yang mane.,adeyhhhhh. hahaha.. k laa bye semua :*


Bismillah
15.12.12 | 2:28 AM | 0 comments
Dengan nama Allah..

OH MY ALLAH.. Result PMR 4 hari lagi nak keluar. tarikhnya 19.12. Ya Allah, nervous sangat ni. Apa lahh yang aku dapat nanti Ya Allah. Harap laa dapat straight A's . Amin Amin ! Sumpah nervous sangat ni. Harap aku dapat result okay. Hm dapat laa aku happykan parents aku. Doakan aku tau korang. Hm. Bye


Old things