Follow Dashboard
Tokens?

Credits Section;

Skin by; OhhAeen
Blog owner; Lisa
Bismillah
19.12.12 | 10:59 PM | 0 comments
Assalamualaikum semua ! hahaha aku happy sangat. sebab penantian result selama ni dah berakhir. akhirnya semalam keluar result. nervous gile time nak amek semalam. risau la ade telinga (C) dalam result aku.alhamdulillah semua okay semalam. Dengan izin Allah aku dapat 6A 2B. even tak straight A's tapi aku syukur sangat dapat 6A 2B. parent aku pun happy sangat. at least aku dapat happy kan parent aku. hehe.. dulu mama janji nak bagi 1A : RM 100. so aku dapat RM 600. tapi mama tetibe jadi baik pulak dia kate nak belikan phone untuk aku. Ya Allah, baiknyaa mama. ILOVE YOU. kayh ni haa slip keputusan aku.


beribu ribu trilion bilion thankyou dekat semua cikgu yang penah ajar aku.. kawan-kawan yang penah ajar aku jugak dan juga dekat parent aku yang banyak bagi sokongan. hehe.. aku berterima kasih sangat. kalau tak sebab korang aku takkan dapat result macam ni. alhamdulillah. thankyou Allah :') hehe.. so sekarang ni aku cume pening satu benda je satu benda je. aku tatau nak pilih ape as a REWARD. korang tolong laaa aku.. pilihan yang diberi dekat aku : firstly SAMSUNG GALAXY TAB 2 7.O. secondly CASH RM 600. thirdly : BLACKBERRY . pening nak yang mane.,adeyhhhhh. hahaha.. k laa bye semua :*



Old things | New things