Follow Dashboard
Tokens?

Credits Section;

Skin by; OhhAeen
Blog owner; Lisa
Bismillah
30.11.12 | 7:04 AM | 0 comments
Assalamualaikum semua. hahaha. *Eh kenape aku happy je ni ? dah lupekan. ehhh korang penah makan Baskin Robin tak ? Tutti Frutti ? Sedap tak sedap tak *muke excited. aku tak penah makan tu sebab aku tanye. Weheee aiskrim tu bukannya murah. Baik aku pegi topup. haha.. Tengok laa kalau ade rezeki orang nak belanja boleh jugak! HAHAHA *pisau cukur. Kalau nak harap parent aku memang tak laa. Ais Pop pun kedekut. inikan aiskrim orang kaye. memang taklaa. hahaha *muke hampa. Tengok ni.. tergugat kot aku tengok.. dah laa aku peminta setia AISKRIM.


babunn betul google nih ! YA ALLAH banyak nye dessert sodap sodap.. Tambah tambah yg chocolate tu. Ya Allah kuatkan laa iman aku. wehh mengidam KEK CHOCALTE SECRET RECIPE .. *dah macam orang pregnant pulak. BY THE WAY, gambar ni memang buat aku terliur gile gile.. aduhaaii


wehhhhhh.. sedappppnyyaaaaaaaa. Anyoneee belanjaa aku. HAHAHA xD kbyeee 



Old things | New things